AudiClub [Latvia]



START.LV
Top.LV
PULS.LV Professional statistical system


















AudiClub [Latvia]
Meklēt    Reģistrēties   Ieiet 

Tehnisko sporta veidu svētki Jelgavā
Lapa 1 no 1
 
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Kluba pasākumi
Skatīt iepriekšējo tēmu :: Skatīt nākošo tēmu  
Autors Ziņojums
mehiemlv


Pievienojies: 12 Aug 2014
Ieraksti: 2

IerakstsIerakstīts: 14:56, 12-Aug-2014, Tue    Ieraksta virsraksts: Tehnisko sporta veidu svētki Jelgavā Atbildēt citējot

17. augustā Jelgavā - Sporta un atpūtas kompleksā „Rullītis”, norisināsies „Tehnisko sporta veidu svētki - Jelgavā”, ko organizē biedrība „Mehu absolventi” kopā ar ilggadējiem un uzticamiem sadarbības partneriem - biedrību „Jaunatnes tehnisko sporta veidu centrs”, Jelgavas pilsētas domi, Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādi (JPPI) „Sporta servisa centrs”, un JPPI „Kultūra”

Pasākuma mērķis ir ātruma, adrenalīna un asu izjūtu cienītājus vienkopus pulcēt slēgtā trasē, dodot iespēju pārliecināties par savām braukšanas prasmēm kādā no piedāvātajām disciplīnām - Ātruma aplis, Kartings (Igates LeMans), Mini-dragreiss vai Drifts. Tieši šīs ir tās disciplīnas, kuras parāda vai dalībnieks prot vadīt savu auto, izjust tā gabarītus, ievērot distanci no šķēršļiem un reaģēt uz nestandarta situācijām, kura rodas no citiem dalībniekiem.

Ņemot vērā to, ka sporta un atpūtas komplekss "Rullītis" atrodas pie vienas no tīrākās ūdens tilpnes Jelgavā - Ruļļu karjeras, tad šis būs arī lielisks atpūtas pasākums, kur ģimenēm, radiem, draugiem vai vienkārši paziņām pavadīt kopā.

Bezmaksas reģistrācija un sīkāku informāciju par notikumiem „Tehnisko sporta veidu svētkos - Jelgavā” var iegūt, apmeklējot mājas lapu mehiem.lv.

Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu
Rādīt ierakstus intervālā:   
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Kluba pasākumi All times are GMT + 3 Hours
Lapa 1 no 1

 
Pāriet uz:  
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā
Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā
Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs
Powered by AudiClub Latvia