AudiClub [Latvia]



START.LV
Top.LV
PULS.LV Professional statistical system


















AudiClub [Latvia]
Meklēt    Reģistrēties   Ieiet 

„BRIDGESTONE Dragrace Cup” 2. septembrī Biķerniekos!
Lapa 1 no 1
 
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Citi Pasākumi
Skatīt iepriekšējo tēmu :: Skatīt nākošo tēmu  
Autors Ziņojums
Sintija


Pievienojies: 25 Mar 2009
Ieraksti: 18

IerakstsIerakstīts: 00:22, 27-Aug-2012, Mon    Ieraksta virsraksts: „BRIDGESTONE Dragrace Cup” 2. septembrī Biķerniekos! Atbildēt citējot

Baltijas ātrākie dragsteri un motocikli lielajā sezonas noslēgumā „BRIDGESTONE Dragrace Cup” 2. septembrī Biķerniekos!

Septembra pirmajā svētdienā Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiks sezonas lielākais un ātrākais autosporta pasākums – Latvijas un Igaunijas dragreisa sezonas fināls „BRIDGESTONE Dragrace Cup 2012”, kurā tiksies Baltijas ātrākie dragsteri un motocikli.

2. septembrī Biķernieku trasē pulcēsies visi ātrāko Baltijas automašīnu īpašnieki, jo vienlaicīgi notiks Latvijas un Igaunijas Dragreisa un Moto Dragreisa Čempionātu finālsacensības. Skatītājus priecēs īpaša sacensību dalībnieku parāde, BRIDGESTONE drifta šovs un Glamorous karsējmeitenes, bet sacensību izskaņā notiks tradicionālais „Rubbers” riepu kūpināšanas šovs, kurā uzvarētāju ar savām ovācijām noteiks fani. Ātrākā motocikla īpašniekam īpašs uzvarētāja kauss no sacensību organizatora – reklāmas aģentūras „Auzas Tautumeita”, visiem skolēniem dāvana „Pērnes” kartupeļu plāksnītes, bet dzirkstošo vīnu uzsauc „Alita”!

Biļetes jau tagad variet iegādāties „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās, DUS „Statoil”, kā arī www.bilesuserviss.lv.

Mediju pārstāvjiem, kuri vēlas akreditēties Latvijas un Igaunijas Dragreisa čempionātu finālposmam, ir iespēja pieteikties akreditācijai, sūtot savu pieteikumu uz e-pasta adresi respektauto@inbox.lv. Visa informācija par pasākumu www.forsaza.lv, Latvijas Dragreisa Čempionāta on-line reģistrācija: http://www.forsaza.lv/pages/ViewEvent/l17.

Latvijas Dragreisa Čempionāta 5. posma ģenerālsponsors – BRIDGESTONE, atbalsta „TSC Auto Latvija”, TALLINK, oficiālais enerģijas dzēriens „Shark”, oficiālais radio „European Hit Radio”, oficiālā televīzija „Kanāls 2”, informē „ Inbox.lv”, „LNT”.
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu
Sintija


Pievienojies: 25 Mar 2009
Ieraksti: 18

IerakstsIerakstīts: 22:55, 29-Aug-2012, Wed    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Pirmo reizi šogad Rīgas publikai jaunus kaskadieru trikus rādīs Austrumeiropas „Streetbike Freestyle” čempions Jānis Rozītis, kurš svētdien, 2. septembrī, notiekošajā Biķernieku dragreisa čempionāta finālā no speciāli sagatavotas rampas veiks 15 metru lēcienu.

Biķerniekos tiksies visātrākās Baltijas sporta automašīnas, lai cīnītos Latvijas un Igaunijas Dragreisa čempionātu izšķirošajā finālā „Bridgestone Dragrace Cup 2012”. Uz starta stāsies arī jaudīgākie motocikli ar „lidojošo igauni” Georgu „Korki” Leonovu vadībā.

Biķernieku trasē par čempionu tituliem cīnīsies gan visi pašmāju līderi, gan arī Igaunijas Dragreisa čempionāta ātrākie dragsteri.

Tāpat šajā pasākumā būs jau iemīļotais un atraktīvais Georgs „Korke” Leonovs jeb „lidojošais igaunis” ar dragreisam speciāli pārveidoto „BMW S1000RR”, kā arī somu braucēji Petri Koivuniemi un Juha Lindqvist ar „Suzuki RSX-R1000”.

Biķerniekus pagodinās arī igauņu „Buick Grand National” (1987.), „Pontiac Fiero” (1984.), „Pontiac Firebird Trans AM” (1988.), „Nissan 100 NX” (1995.) un daudzas citas interesantas dragreisa sacīkšu automašīnas.

Skatītājus priecēs īpaša sacensību dalībnieku parāde, kvadraciklu dragreiss, bārmeņu šovs un karsējmeitenes, bet sacensību izskaņā notiks tradicionālais riepu kūpināšanas šovs, kurā uzvarētāju ar savām ovācijām noteiks fani. Skatītāju zonā „Bridgestone” stendā varēs aplūkot un nofotografēties ar PRO drifta braucēja Venta Pečaka 850 ZS jaudīgo 3. sērijas „BMW”, bet dragreisa sezonas noslēguma afterparty – „Fantasy Park”.
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu
Rādīt ierakstus intervālā:   
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Citi Pasākumi All times are GMT + 3 Hours
Lapa 1 no 1

 
Pāriet uz:  
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā
Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā
Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs
Powered by AudiClub Latvia