AudiClub [Latvia]



START.LV
Top.LV
PULS.LV Professional statistical system


















AudiClub [Latvia]
Meklēt    Reģistrēties   Ieiet 

Park&Party: Latvijā lielākais autoklubu saiets 4. augustā!
Lapa 1 no 1
 
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Kluba pasākumi
Skatīt iepriekšējo tēmu :: Skatīt nākošo tēmu  
Autors Ziņojums
parkparty


Pievienojies: 06 May 2010
Ieraksti: 5

IerakstsIerakstīts: 14:59, 25-Jul-2012, Wed    Ieraksta virsraksts: Park&Party: Latvijā lielākais autoklubu saiets 4. august Atbildēt citējot



Republic Of Park&Party 2012 [Powered By Oranž Garaž] Ver. 3.0.1.

Šī gada 4. augustā, Lilastē, viesnīcas „Medzābaki” teritorijā norisināsies Latvijā lielākais autoklubu saiets Park&Party, Rise Of Groove Empire ietvaros.
Pasākumā uzstāsies vairāk kā 20 dīdžeji - Electricano, Ratz Lukas, Beatax, Trakais Mārtiņš, Emil Deo, Dzee, Andy Bassland, Virus 332, Paul Birman un daudzi citi Latvijā atzīti mākslinieki.

Apmeklētājiem jau no 19:00 būs iespēja izvēlēties sev tīkamāko deju placi, jo padomāts būs par visdažādākajām muzikālajām gaumēm –putu skatuve jeb Latvijas ballētāju sirdi iekarojušais- „Foam Kingdom”, ar 2 tonnām putu. Būs video projekciju skatuve, kur par vizuālo baudījumu parūpēsies VJ Tanuki_Mink un, protams,arī sava deju grīda būs visiem rnb, hip hopa, dubstepa faniem ar spilgtu go-go dejotāju šovu!

„Medzābaki” stāvlaukumā norisināsies Park & Party, kur apmeklētājiem būs iespēja vērot saķīlētus un eksotiskus automobiļus, piedalīties virves vilkšanā, baudīt sexy car wash šovu, sajūsmināties par auto audio decibelu spēku, un, patiesībā, šeit nepietiek vietas, lai to visu aprakstītu, jo sadarbībā ar „Oranž Garaž” norisināsies vēl ļoti daudzas citas aktivitātes. Pasākuma norises laikā tiks palaists Pirātiskais radio 88,1 FM, kurš translēs skaņdarbus no FoamKingdom skatuves, līdz ar to mašīnas skanēs vienoti un piebļaus pilnu autostāvvietu 

Par apmeklētāju vēdera labsajūtu parūpēsies viesnīcas „Medzābaki” restorāns un pats svarīgākais – visiem, kuri vēlās apmeklēt šo pasākumu, bet uztraucas par nokļūšanu – par to parūpēsies lieliskais „Party Bus”, kurš no Rīgas, Strēlnieku laukuma, kursēs uz Lilasti, tieši uz pasākuma norises vietu. Jūs vedīs skaistākais partybus Latvijā – Baltā pērle jeb White Pearl un nokļūt varēs visi, jo autobuss kursēs vairākas reizes.

Pasākums norisināsies līdz 07:00 rītā un izturīgākos ballētājus „Party Bus” no rīta vedīs atpakaļ uz Rīgu, kur Jums būs iespēja apmeklēt oficiālo afterparty klubu „Ed Hardy Morning Club”.
Pasākumu var apmeklēt jebkurš interesents sākot no 18 gadu vecuma, ieejas maksa pasākumā ir tikai 3 lati un biļetes varēs iegādāties pie ieejas. „Party Bus” brauciena cena ir 3 lati un, ja dosies ar „Party Bus”, ieeja pasākumā būs bez maksas.

Svarīgi:
Lai pieteiktu savu auto uz Park&Party VIP autoplaci, sūtiet bildi un savu kontakttālruni uz pavels@partybus.lv, ja Jūs būsiet akceptēti uz VIP vietu, ar Jums sazināsies.
Bonus:
Ir iespēja iegādāties personalizēto Park&Party T-kreklu interneta veikalā http://www.oiv.lv


Papildus informācija:
http://www.draugiem.lv/ev/18394098/
http://www.facebook.com/events/254083498035121/
http://www.parkandparty.lv
http://www.medzabaki.lv

Party Bus braucienam var pieteikties šeit:
http://www.facebook.com/events/265669766874890/
Mūs atbalsta labākie no labākajiem: „Alex Sound & Light”, „Party Bus”, „Ed Hardy Morning Club”, „Oranž Garaž”, „Aldaris”, „Medzābaki”, „Studentu Paradīze”, „Lilaste.eu”, „Oiv.lv”.
Informē: „European Hit Radio”, „Spoki.lv”, „Club.lv”, „Market Media”

Video no pirmā pasākuma: https://vimeo.com/12079094
[vimeo]12079094[/vimeo]
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Send email
Rādīt ierakstus intervālā:   
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Kluba pasākumi All times are GMT + 3 Hours
Lapa 1 no 1

 
Pāriet uz:  
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā
Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā
Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs
Powered by AudiClub Latvia